اسانس گل محمدی در نوع ارگانیک آن قابلیت صادراتی بالایی دارد و می تواند برای شما ارزش افزوده ی قابل توجهی ایجاد کند.
یکی از بهترین اسانس های گل محمدی در ایران و جهان، اسانس هایی هستند که دارای ویژگی ارگانیک باشند. اسانس ارگانیک به ماده ای گفته می شود که همه چیز برای تولید و پرورش آن طبیعی است و از هیچ گونه سم یا کود شیمیایی استفاده نشده است، علاوه بر این نباید از ترکیبات نگهدارنده یا طعم دهنده ها، رنگ ها و دیگر مواد شیمیایی در ترکیبات این محصول استفاده شود.
استاندارد گل محمدی برای صادرات
برای اینکه در بازار های جهانی بتوانیم اسانس گل محمدی را تحت عنوان ارگانیک معرفی کنیم باید گواهی ارگانیک کالا را ارائه دهیم. طبق این گواهی می توانیم ادعا کنیم اسانس گل مخمدی که برای صادرات معرفی شده است، کاملا ارگانیک است. این گواهی توسط سازمان ها و شرکت های معتبر ارائه می شوند.
یکی از این شرکت ها، شرکت Bio Inspecta سوییس است، که از مرازع و شرکت هایی که در تولید مواد غذایی فعالیت می کنند حمایت می کند و به آنها برای توسعه پایدارو تقویت بازار کارشان، کمک می کند.
در این گواهی پارامترهای مختلفی چک می شود و اسانس گل محمدی ارگانیک تایید می شود. فراموش نکنید اخذ چنین گواهی هایی می تواند در صادرات اسانس گل محمدی بسیار موثر باشد. به طور کلی وقتی برای صادرات اسانس های گیاهی قدم به میدان می گذارید باید آزمایشگاهی مجهز که نتایج آن مورد قبول بازارهای بین المللی باشد را برای تست محصولات خود انتخاب نمایید.
از دیگر محصولات طبیعی که این روزها مورد توجه تولید کنندگان بسیاری قرار گرفته است طعم دهنده گل محمدی یا به اصطلاح طعم دهنده گلاب می باشد که به صورت کاملا طبیعی در مجموعه ساره عصاره تولید می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.