رنگ خوراکی قرمز آبی

نوعی ماده افزودنی تولید شده است که برای رنگ دادن به مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و این ماده رنگ خوراکی نام دارد که در رنگهای مختلف و متنوعی همچون قرمز، آبی، طوسی، مشکی و طلایی وجود دارد که در انواع غذاها، کیک و دسر مورد استفاده قرار می گیرد.

اما امروزه علاوه بر صنعت غذا، استفاده از رنگ خوراکی به خانه ها هم راه پیدا کرده است و افراد زیادی هستند که از آن به مقدار زیاد استفاده می کنند چرا که استفاده از رنگ خوراکی باعث تقویت رنگ و چند برابر شدن رنگ مواد غذایی می شود.

رنگ خوراکی قرمز

یکی از پر کاربرد ترین رنگ های خوراکی رنگ قرمز می باشد.

رنگهای خوراکی در دو نوع وجود دارند که عبارتند از:

  1. رنگ خوراکی طبیعی:

رنگ طبیعی اصولا از گیاهان به دست می آید و بر خلاف دیگر رنگهای صنعتی هیچ خطری برای بدن انسان ندارند و برعکس فوایدی را هم به همراه دارد.

برای مثال رنگ نارنجی هویج، رنگ بنفش کلم بنفش، رنگ سبز کاهو، و رنگ قرمز لبو از دسته رنگهای طبیعی هستند که طی یک فرایند سخت به دست می آیند و همانند مواردی که نام بردیم خواص میوه ها و سبزیجات را دارد.

تمام رنگهای طبیعی در روغن حل شده و به تنهایی در آب حل نمی شوند اما نمک سدیم و پتاسیم موجود در آن باعث شده تا در آب حل شوند.

  1. رنگ خوراکی مصنوعی:

این رنگها از ترکیبات شیمیایی به دست می آیند و در انواع خوراکیها همچون آبنبات مورد استفاده قرار می گیرد که تحقیقات نشان داده که مصرف این رنگها باعث بیش فعالی در کودکان و همچنین باعث کاهش روند رشد آنها می شود.

رنگ خوراکی آبی

ممکن است برای تهیه یک خوراکی به رنگ آبی احتیاج پیدا کنید و به دنبال راهکار برای آن باشید که بهترین گزینه استفاده از رنگ خوراکی است.

از کاربردهای رنگ خوراکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– جذاب به نظر رسیدن رنگ خوراکی

– جبران موادغذایی که رنگ خود را در برابر نور و آفتاب از دست داده اند.

– افزودن رنگ به موادغذایی سفید و بی رنگ

– خوش رنگ تر شدن ژله

– رنگ دهی به روکش خامه های قنادی

– رنگ دهی به انواع آبنبات و شکلات

رنگ خوراکی آبی

حال در ادامه قصد داریم به انواع رنگ خوراکی و موارد کاربرد آن بپردازیم پس در ادامه با ما همراه باشید.

رنگ خوراکی به دلیل داشتن رنگدانه هایی در ترکیب آن باعث انتقال رنگ به مواد غذایی یا نوشیدنی شده که در شکلهای گوناگون از جمله پودر، مایع و ژل وجود دارد که در تولید انواع مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

سالیان زیادی است که در صنعت غذا از انواع مواد افزودنی از جمله طعم دهنده، خوشبو کننده و رنگ دهنده در محصولات و صنایع غذایی استفاده می کنند برای مثال در تولید نوشابه، آبنبات، آدامس و انواع ژله کاربرد دارد که البته استفاده بیش از حد از این مواد باعث به خطر افتادن سلامتی بدن می شود.

لازم به ذکر است که از رنگ خوراکی علاوه بر مواد غذایی در تولید محصولات آرایشی، دارویی و زیبایی نیز به کار می برند.

رنگ خوراکی طوسی

ممکن است شما به دنبال رنگ خوراکی طوسی باشید و آن را در بازار پیدا نکنید اما از ترکیب رنگهای آبی، سفید و سیاه رنگ طوسی حاصل می شود.

اما قبل از خرید رنگ خوراکی بهتر است با انواع موجود در بازار آشنا شوید.

  1. رنگ خوراکی مایع:

این رنگ همانطور که از نامش پیداست به صورت مایع می باشد و درون ظروفی که درب آن به صورت قطره چگان است قرار دارد.

این نوع یکی از بهترین انواع رنگ خوراکی است که برای رنگ دادن به ژله و انواع دسر مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید در طی تهیه ژله یا دسر آن را به صورت قطره ای و در چند مرحله اضافه کنید تا به رنگ دلخواه و مورد نظر خود برسید که شما با اضافه کردن حدود 4 الی 5 قطره به نتیجه دلخواه خود می رسید.

همچنین این رنگ خوراکی قیمت پایین تری نسبت به دیگر رنگها دارد.

اما نکته ای که باید به آن دقت کنید این است که زمانی از این رنگ استفاده کنید که نیازی به حرارت دیدن آن نباشد چرا که حرارت باعث کم رنگ شدن آن می شود.

  1. رنگ خوراکی ژله ای:

این رنگ خوراکی در تیوپهای کوچک ریخته شده، غلظت زیادی دارد و همچنین به صورت ژله ای و حالت سفتی دارد.

یکی از حرفه ای ترین رنگهای خوراکی، رنگ ژله ای است چرا که به خاطر غلظتی که دارد استفاده از آن حتی به مقدار کم رنگ زیادی را به خوراکی شما می دهد و بهتر است مقدار کمی از آن را داخل خوراکی بریزید.

این رنگ برای استفاده در خامه و فوندانت کیک مناسب است و تنها در فروشگاه های قنادی وجود دارد اما قیمت بالاتری نسبت به دیگر رنگها دارد.

  1. رنگ خوراکی پودری:

این رنگ به صورت پودری است و همانند رنگ ژله ای در خامه و فوندانت به کار می رود.

این رنگ قابلیت حل شدن در روغن را دارد و برای استفاده نیاز به رقیق شدن دارد، همچنین استفاده از این رنگ در خوراکی باعث براقیت رنگ مواد غذایی می شود.

رنگ خوراکی طوسی

خرید رنگ خوراکی مشکی

شاید شما هم هنگام خرید داخل ویترین قنادی کیکهایی را ببینید که به رنگ مشکی هستند و تعجب کنید اما موضوع تعجب آوری نیست چرا که در آن از رنگ خوراکی مشکی استفاده شده است.

در بخشهای قبلی این مقاله مزایای رنگ خوراکی را نام بردیم اما رنگهای خوراکی مصنوعی معایبی را به همراه دارند که بهتر است با آن آشنا شوید.

همانطور که متوجه شدید رنگ مصنوعی از ترکیب مواد شیمیایی و طی فرایندی خاص تولید می شود و وجود مواد شیمیایی درون آن صددرصد دارای معایبی است که بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنید و سلامتی خود را به خطر نیندازید.

رنگ خوراکی زرد طلایی

محصولی تولید شده که به نوعی جایگزین زعفران است و آن رنگ خوراکی زرد یا طلایی می باشد. رنگ خوراکی زرد به خاطر شباهتی زیادی که به زعفران دارد در تهیه مواد جوجه کباب، برنج زعفرانی و در پخت کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد که این روزها از این رنگ خوراکی استفاده زیادی می شود.

رنگ خوراکی زرشکی

امروزه در بازار انواع گوناگونی از رنگ خوراکی در رنگهای متنوع از جمله زرشکی، زرد، قرمز و آبی وجود دارد و شما می توانید طبق نیاز خود خریداری کنید.

رنگ خوراکی زرشکی

مجموعه ما یکی از معتبرترین مراکز فروش رنگ خوراکی است و شما می توانید بهترین رنگ خوراکی را با قیمتی بسیار مناسب از سایت فروشگاه اینترنتی ما خرید کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش می توانید از طریق راه های ارتباطی موجود در صفحه اقدام کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما