چاشنا امکان فروش عمده طعم دهنده طبیعی سیر را در سرتاس کشور برای مصرف کنندگان عزیز فراهم آورده است.
معرفی سیر
سیر با نام مرسوم garlic در دنیا شناخته است. این گیاه تک لپه ای از خانواده سوسنیان است و از نظر عطر و طعم و نحوه تکثیر انواع متفاوتی دارد.
موارد استفاده طعم دهنده طبیعی سیر
سیر به عنوان یکی از طعم دهنده های قوی در صنایع غذایی به ویژه به عنون طعم دهنده طبیعی صنایع گوشتی کاربرد دارد.
اسانس سیر طبیعی در ساخت محصولات آرایشی بهداشتی نیز به دلیل خواص بالا مورد استفاده قرار می گیرد.
اسانس طبیعی سیر برای تولید شمع و عود نیز کاربرد دارد.
از اسانس سیر برای پوشاندن طعم نامطلوب ترکیبات شیمیایی در فرآورده های دارویی نیز استفاد می شود.
مزایای استفاده از طعم دهنده طبیعی سیر
- اسانس های طبیعی عاری از میکروب و باکتری هستند.
- اسانس طبیعی سیر دارای خواصی مشابه با ادویه سیر می باشد.
- دوز مصرف طعم دهنده طبیعی سیر نسبت به ادویه آن پایین تر است.
- اسانس طبیعی سیر دارای مقدار قابل توجه ماده موثره نسبت به ادویه سنتی آن می باشد.
- طعم دهنده طبیعی سیر را می توان مدت زمان طولانی تری نگه داری نمود.
- امکان تهیه اسانس های طبیعی سیر و زنجبیل در هر موقع از سال امکان پذیر می باشد.
- استفاده از اسانس های طبیعی کارایی اقتصادی بالاتری در سطح تولید وسیع دارند.
فروش عمده طعم دهنده طبیعی سیر
مجموعه چاشنا به عنوان مرجع عطر و طعم در کشور فعالیت می کند. فروش عمده طعم دهنده طبیعی سیر به صورت اختصاصی و با امکان شخصی سازی طعم متناسب با نیاز مشتری در چاشنا انجام می گیرد. به منظور اطلاع از قیمت اسانس های طبیعی با کارشناسان فروش در چاشنا ارتباط برقرار فرمائید. مقدار ماده موثره اسانس های طبیعی با توجه به شیوه استحصال و زمان عصاره گیری متغیر است. از این رو اسانس ها دارای طیف قیمتی متفاوتی هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.