چاشنا فروش طعم دهنده دود ویژه صنایع گوشتی را به طور تخصصی در کشور انجام می دهد.
تاریخچه دودی کردن
در گذشته منظور افزایش ماندگاری محصولاتی نظیر گوشت، مرغ، ماهی و برنج از روش دودی کردن استفاده می شده است. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و بهبود شرایط نگه داری محصولات در منازل این روش منسوخ شده است. علاوه بر این به دلیل وجود رادیکال های آزاد رها شده ناشی از سوزاندن از نظر سلامتی استفاده از تکنیک های دودی کردن محصولات توصیه نمی گردد.
دلالیل استفاده از طعم دهنده دود
با تقطیر، تصفیه و تغلیظ دود به دست آمده از سوزاندن چوب درختان اسانس دود به دست می آید. امروزه سوسیس و کالباس دودی در بین مردمان جهان از محبوبیت بالایی برخوردار است. از این رو طعم دهنده دود ویژه صنایع گوشتی به صورت مایع و پودری در اختیار مصرف کنندگان می باشد. با استفاده از مقادیر اندکی از اسانس دود می توان طعم یکنواخت و مطلوبی را در تولید محصولات گوشتی مانند سوسیس و کالباس ایجاد کند. طعم دود برای مرینیت کردن گوشت، مرغ و ماهی نیز مورد استفاده در رستوران ها می باشد. از اسانس دود می توان به عنوان یک ادویه رستورانی نیز استفاده نمود. از آن جایی که طعم دهنده دود مایع بیشتر یک اسانس آروماتیک است همزمان تولید طعم و عطر مطلوب را در زمان مصرف ایجاد می کند.
محاسن استفاده از طعم دهنده دود
- دوز مصرف پایین و ارزش اقتصادی بالا
- عطر و طعم یکنواخت در محصول
- امکان تکرار کد طعم خریداری شده برای تولیدات بعدی
- عاری از میکروب و باکتری
- اصالت و آنالیز تایید شده طعم دهنده دود
فروش طعم دهنده دود ویژه صنایع گوشتی
کارخانه آلبریج آروم تولید کننده طعم دهنده دود ویژه صنایع گوشتی به صورت مایع می باشد. در مجموعه چاشنا به صورت اختصاصی اسانس دود با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به مصرف کنندگان عزیز عرضه می گردد. از آن جایی که نیاز و سلیقه تولیدکنندگان محترم متفاوت است امکان طراحی سفارشی طعم ها توسط کارشناسان طعم در مجموعه چاشنا فراهم می باشد. به منظور اطلاع از قیمت اسانس مایع دود با کارشناسان فروش در مجموعه چاشنا تماس برقرار فرمائید.
فروش حضوری دارید؟
سلام خیر
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.