بازار طعم و مزه ایران
خانه / اسانس اسطوخودوس / بازار فروش اسانس اسطوخودوس

بازار فروش اسانس اسطوخودوس

بازار فروش اسانس اسطوخودوس از رونق فوق العاده ای برخوردار می باشد. علت مصرف بالای این اسانس گیاهی را باید به خواص دارویی و فواید سرشار آن نسبت داد.
اسطوخودوس از جمله مشهورترین گیاهان معطر جهان است. این گیاه بیشتر در منطقه مدیترانه رشد می کند. کشورهای اسپانیا، فرانسه، یوگسلاوی و بلغارستان بیشترین صادرکنندگان اسطوخودوس را تشکیل داده اند.
ارتفاع گیاه دائمی اسطوخودوس تا حدود یک متر می رسد. ساقه های این گیاه، حالت چهار گوش داشته؛ و در بخش های انتهایی چوبی هستند. برگ های گیاه اسطوخودوس باریک و نوک تیز می باشند.
اسانس معروف اسطوخودوس از برگ و ساقه آن به دست می آید. سابقه اسانس گیری از این گیاه و استفاده از آن به سال های خیلی دور بر می گردد. به نحوی که گفته می شود؛ در مصر باستان نیز برای مومیایی کردن اجساد از آن استفاده شده است.

بازار فروش اسانس اسطوخودوس

تولید اسانس اسطوخودوس

بازار فروش اسانس اسطوخودوس، بسیار پر رونق است. به همین دلیل تولید اسانس از این گیاه همواره به میزان بالایی انجام می شود. اسانس تولید شده از برگ، ساقه و گل های اسطوخودوس را به شکل های مختلف مورد استفاده قرار می دهند.

برخی از مهم ترین خواص اسانس اسطوخودوس عبارتند از:

  • پیشگیری و درمان دیابت
  • کم کردن اضطراب و استرس
  • تقویت اعصاب
  • درمان سوختگی و زخم های پوستی
  • حفظ سلامت پوست و مو
  • تسکین سردرد
  • درمان بی خوابی
  • ضد نفخ
  • ضد اسپاسم عضلانی
  • تقویت عمومی بدن

از موارد ذکر شده در بالا مشخص می شود؛ که اسانس اسطوخودوس را می توان هم برای مصرف خوراکی و هم استعمال خارجی بر روی پوست مورد استفاده قرار داد.

بازار فروش اسانس اسطوخودوس

قیمت اسانس اسطوخودوس

بازار فروش اسانس اسطوخودوس از جنبه های مختلف دارای تنوع است. به دلیل همین تنوع، این ماده مفید با قیمت های مختلفی به فروش می رسد.
برخی از عوامل تعیین کننده قیمت اسانس اسطوخودوس عبارتند از:

  • نوع گیاه و نژاد آن
  • قسمتی که اسانس از آن گرفته شده است (برگ، ساقه، گل)
  • ترکیبات موجود در اسانس و موارد مصرف آن
  • میزان مرغوبیت و درجه خلوص اسانس اسطوخودوس
  • نحوه خرید و فروش اسانس اسطوخودوس

بازار فروش اسانس اسطوخودوس

بازار فروش اسانس اسطوخودوس در ایران

بازار فروش اسانس اسطوخودوس در ایران از سال ها پیش رونق داشته است. هزاران سال است؛ که این ماده گیاهی معطر، نقش بسیار مهمی در طب سنتی ایفا می کند. علاوه بر مصارف دارویی و درمانی سنتی این گیاه، امروزه در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی نیز از آن استفاده می شود.
اسانس به دست آمده از سنبله اسطوخودوس را برای تولید صابون به کار می برند. این محصول نسبت به اسانس تولید شده از ساقه و برگ های گیاه، کیفیت پایین تر و قیمت ارزان تری دارد.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد فروش تماس بگیرید:
واحد فروش و پشتیبانی
حسین اسدی-کارشناس فروش: 09129746280
خانم مقصودی-پشتیبانی: chashna_support@
پست الکترونیکی:info.sareosare@gmail.com
کانال تلگرام