مجموعه چاشنا به عنوان تولید کننده طعم دهنده فلفل قرمز به صورت عمده شناخته شده است. طیف وسیعی از قیمت و کیفیت اسانس فلفل قرمز توسط این مجموعه ارائه می گردد.
فلفل از نظر گیاهشناسی در خانواده Solanacea قرار دارد و در رده سبزیجات قرار می گیرد. فلفل های تند در گروه Habanero قرار دارند.
خواص تغذیه ای و دارویی اسانس فلفل قرمز
تولید کننده طعم دهنده فلفل قرمز این اسانس را از فلفل قرمز به صورت طبیعی استخراج می سازد. از این رو اسانس طبیعی فلفل قرمز خواص تغذیه ای و دارویی مشابه با ادویه سنتی فلفل قرمز دارد. یکی از مزایای فوق العاده طعم دهنده فلفل قرمز کاهش تعداد سلول های سرطانی در بیماران مبتلا به سرطان به دلیل محتوای بالای آنتی اکسیدانی می باشد. علاوه بر این اسانس فلفل قرمز و همچنین طعم دهنده فلفل سیاه دارای مقادیر بالای آهن می باشند که به افزایش ذخیره هموگلوبین در بدن کمک می کند. کپسایسین ماده موثره اختصاصی در فلفل قرمز می باشد که می تواند سبب کاهش واکنش های التهابی در بدن و در نتیجه کاهش دردهای التهابی گردد.
کاربرد طعم دهنده فلفل قرمز در صنعت
صنایع متعددی همانند صنایع غذایی ( طعم دهنده سوسیس و کالباس، ناگت، همبرگر، غذاهای نیمه آماده و ترشیجات)، صنایع دارویی (تولید داروهای ضد التهاب و مسکن) و صنایع کشاورزی (تولید سم و کود) می توانند از اسانس فلفل قرمز استفاده نمایند.
قمیت طعم دهنده فلفل قرمز
چاشنا به عنوان یکی از بزرگ ترین عرضه کنندگان و تولید کننده طعم دهنده فلفل قرمز این محصول را با بالاترین کیفیت به همراه آنالیزهای اختصاصی در اختیار مصرف کنندگان محترم قرار می دهد. علاوه بر این امکان شخصی سازی طعم ها و طراحی سفارشی طعم ها با توجه به کادر مجرب کارشناسان طعم در چاشنا برای مصرف کنندگان محترم فراهم می باشد. از این رو پیشنهاد می شود برای اطلاع از قیمت های روز و دریافت راهنمایی تخصصی با کارشناسان مجموعه چاشنا ارتباط برقرار سازید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.