اسانس و طعم دهنده صنایع گوشتی با کیفیت بالا توسط مجموعه چاشنا تولید و عرضه می شود. چاشنا به عنوان نمایندگی فروش عمده طعم دهنده مرغ در ایران فعالیت می کند.
موارد استفاده از طعم دهنده مرغ
مرغ یکی از فراوان ترین و با ارزش ترین منابع پروتئین در سرتاسر دنیا است. به دنبال آن طعم دهنده مرغ یکی از مهم ترین و محبوب ترین طعم دهنده های صنایع گوشتی می باشد.
طعم دهنده مرغ درصنایع گوناگونی به عنوان طعم دهنده به کار می رود. به عنوان مثال: به عنوان طعم دهنده سوسیس و کالباس، طعم دهنده محصولات فرآوری شده مرغ، طعم دهنده غذای حیوانات خانگی ، طعم دهنده غذای آبزیان و طعم دهنده فرآورده های گیاهی به کار می رود.
دلایل استفاده از طعم دهنده مرغ
معمولا از طعم دهنده ها برای تقویت طعم مطلوب، پوشاندن طعم نامطبوع و ایجاد یک طعم جدید استفاده می شود. در فرآورده های گیاهی که برای افراد گیاه خوار تولید می شود به جای استفاده از پروتئین حیوانی از منبع پروتئین گیاهی مانند سویا استفاده می شود. برای مزه دار کردن برگرهای تهیه شده از سویا طعم دهنده مرغ بسیار مورد توجه است.
در تهیه غذای حیوانات خانگی نیز به دلیل آنکه از منابع پروتئینی گوناگونی استفاده می شود ممکن است عطر و طعم مرغ در غذا کم باشد و حیوان تمایلی برای خوردن آن نداشته باشد. با استفاده از طعم دهنده های نرخ مصرف توسط حیوان افزایش می یابد.
نمایندگی فروش عمده طعم دهنده مرغ
چاشنا به صورت فعالی نمایندگی فروش عمده طعم دهنده مرغ را در کشور بر عهده دارد. انواع کدهای اختصاصی طعم دهنده مرغ مناسب برای صنایع گوناگون توسط گروه چاشنا قابل تهیه است. علاوه بر این چاشنا دارای گروهی از متخصصان طعم است که به صورت تخصصی طراحی طعم های سفارشی را متناسب با نیاز مشتریان عزیز انجام می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.