قیمت طعم دهنده گشنیز طبیعی

قیمت طعم دهنده گشنیز طبیعی با توجه به کیفیت اسانس و میزان ماده موثره متغیر است.

مشخصات گشنیز

گشنیز Coriander بومی منطقه مدیترانه و جنوب اروپا می باشد. گشنیز به صورت طبیعی در بیش تر نقاط ایران همانند سیستان و بلوچستان، تبریز، کرمانشاه، قزوین و یزد می روید. گشنیز یک گیاه یک ساله است که برگ های سبز آن و میوه های آن مورد استفاده قرار می گیرد.

قیمت طعم دهنده گشنیز طبیعی

خواص طعم دهنده گشنیز طبیعی

  1. ترپنوئیدهای فعال نظیر لینالول موجود در اسانس گشنیز طبیعی محرک هضم غذا هستند.
  2. اسانس گشنیز سرشار از فلاونوئیدها و ترکیبات فنولیک می باشد.
  3. آنتی بیوتیک طبیعی dodecanal موجود در اسانس طبیعی تخم گشنیز مانع مسمومیت های غذایی می شود.
  4. ترکیبات  فیتوشیمیایی موجود در اسانس طبیعی از بروز سرطان ها پیشگیری می کند.
  5. مقادیر اندک کومارین موجود در طعم دهنده گشنیز سبب رقیق شدن خون می گردد.
  6. اسانس روغنی گشنیز دارای مقادیر فراوانی از آنتی اکسیدان ها می باشد.

مزیت استفاده از طعم دهنده گشنیز طبیعی

  • طعم دهنده طبیعی نسبت به ادویه سنتی دارای خواص و ماده موثره بیش تری هستند.
  • عطر و طعم اسانس های طبیعی مدت زمان بیش تری دوام دارد.
  • دوز مصرف طعم دهنده طبیعی گشنیز پایین می باشد.
  • تامین اسانس طبیعی گشنیز وابسته به فصل نیست و در هر زمان قابل تهیه است.
  • ارزش اقتصادی بالایی با توجه به دوز مصرفی پایین برای تولیدات کارخانه ای دارد.
  • اسانس روغنی گشنیز عاری از میکروب و باکتری می باشد.

قیمت طعم دهنده گشنیز طبیعی

قیمت طعم دهنده گشنیز طبیعی بسته به برند تولید کننده، نحوه استحصال اسانس و مقدار ماده موثره آن متغیر می باشد. اسانس گشنیز طبیعی به دو صورت محلول در آب و محلول در چربی قابل ارائه است. چاشنا دارای گروهی از متخصصان طعم است که با توجه به نیاز مشتری اسانس شخصی سازی شده گشنیز را به شما ارائه می دهند. به منظور اطلاع از قیمت اسانس طبیعی گشنیز با کارشناسان مجرب فروش در مجموعه چاشنا ارتباط برقرار فرمائید.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما